Dnevnik tabora na Turistični kmetiji Urška v Zrečah

Objavljeno dne 12. sep, 2022 v Novice

Torek:
Ko smo prišli na kmetijo, smo se spakirali. Po kosilu smo imeli počitek. Po počitku smo šli na sprehod. Malo po gozdu in šli do Urške peš. Med potjo smo peli in uživali. Veliko rada hodim. Zvečer smo poslušali muziko. Naša Sabina nam je navila muziko in smo peli. S Sabino sva pogledali če kaj malin raste!

Sreda:
Zjutraj smo ustali in šli na zajtrk. Po zajtrku smo šli na Roglo Pod krošnjami zelo mi je bilo všeč. Smo šli v eno trgovino spominčice in za spomin. Potem pa smo si kupili en točeni sladoled. Na poti smo se ustavili v gozdu, da smo pogledali za gobe. Po kosilu so se šli eni kopat!

Četrtek:
Zjutraj smo se ustali in šli na zajtrk. Po zajtrku smo šli do jezera na pohod. Ko smo prišli do jezera nas je Sabina slikala. Potem smo šli do ene gostilne na kavico. Potem smo šli nazaj k Urški na kmetijo. Ko smo se vračali nas je dež in smo bili mokri. Zelo smo se imeli lepo.
Po kosilu smo imeli počitek. Popoldne smo lušili sojo in zraven pa smo poslušali glasbo in smo peli in uživali v lušenju. Potem pa smo šli počakat v sobe do večerje, da nas pokličeta Sabina in Nina. Zelo sem uživala.

Petek:
Danes zjutraj smo šli na zajtrk in smo se odpravili s kmetije Urška. Potem smo se napotili domov. Pa smo se ustavili na Trojanah. Potem smo šli na pico. Ko smo prišli v Moste so nas bili zelo veseli. Zelo smo se imeli lepo in upam, da bomo še kdaj šli!

Mojca

mini-img_20220909_072223

mini-img_20220909_072218