Božičkova zamenjava

Objavljeno dne 19. dec, 2019 v Dogodki

Včeraj zjutraj po vožnji smo imeli zajtrk. Po jutranji kavi smo šli na avtobus in nato v kino v Ljubljano. Potem smo šli hitro v dvorano in se usedli v klop. Potem je napovedovalka začela, da se bo začel film o Božičku. Kar naenkrat se je začelo o neki družini, ki je bil glavni oče Božiček. Imel je tričlansko družino in male otroke.

Potem so postavljali jelko. Postavljali so okraske in hodili s sankami. Imeli so veliko smreko.

Včasih je tudi dvakrat padel in se pobral. Hodili so po dolini. Božiček je imel gor rdečo kapo in je hodil po dolini. Otroci so dobili tudi lepa darila. Na koncu so se objeli in otroci odprli darila.

Meni je bil zelo všeč film, ker je bilo o družini in od darila, ki so jih na koncu odpirali. Tako sem preživela delovno sredo in želim še gledati v darila in druge dogodke.

Irena

Prišel je avtobus, ki smo se peljali v kino. Ko smo parkirali, da smo šli iz avtobusa smo šli v Kinoteka, ker smo gledali najlepši film o Božičku. Bilo je zelo lepo in super fino je zelo dobro.

Roman

Kino

Gledali smo film o Božičku bilo je lepo, da smo bili po parih. Imeli smo se lepo in smo uživali v filmu. Ko je bilo konec filma smo se pripeljali z avtobusom v Moste in smo jedli kosilo. Všeč mi je bilo kako je šel skozi okno skozi dimnik Božiček. Nosil je darila, obdaril je otroke.

Ko smo šli iz kina smo šli dol z avtobusa. Saša je pripravila pladnje za kosilo. Za kosilo je bila rižota in pečenka.

Silva

Varstveno delovni center INCE je za vse pripravilo ogled filma v kinoteki v Ljubljani. Uporabnikov in naših inštruktorjev je bilo toliko da sta bila polna dva avtobusa in dva kombija z vozičkarji. Odpeljali smo se proti Ljubljani in se družno odpravili v Kinoteko, kjer smo si ogledali film o Božičku. Film mi je bil zelo všeč. Po ogledu smo se vrnili v enoto na kosilo.

Tanja

KINO

Zjutraj, ko sem vstala sem se lepo oblekla, ker sem prejšnji dan izvedela, da gremo v kino. Nakar smo se odpeljali v službo. V službi smo imeli zajtrk. Po zajtrku so nam vodje povedale v kateri skupini je kdo. Nato pa smo počakali avtobus in se odpeljali proti Ljubljani. Za v Ljubljano je bila precej dolga pot. Medtem, ko smo se odpeljali iz Most proti Mengšu. V INCE v Mengšu pa smo pobrali še toliko potnikov ali sodelavcev, da je bil avtobus popolnoma poln.

Nakar smo odšli v Kinoteko. V Kinoteki pa smo si ogledali Zamenjava Božičkov. Ta film mi je bil zelo všeč, čeprav lahko priznam, da sem med filmom tudi zaprla oči in zaspala. Po pravici povedano, da sem jih kar hitro odprla, ker je poleg mene sedel Boštjan in se skoz in skoz smejal, čeprav ni bilo nič smešnega. Medtem pa, ko se je smejal me je skoz rukal. Zaradi tega me je zbudil in sem film gledala naprej.

Tako sem preživela dan v kinu. Imela sem se lepo. Želim si še večkrat iti v kino Kinoteko.

Tina

DSC_0464 (2).jpg

DSC_0464 (2).jpg